tisdag 14 januari 2014

Tjata ihjäl sigJag skulle kunna tjata ihjäl mig på det här med att plocka undan efter sig, men det finns ju roligare sätt att ta livet av sig på så jag nöjer mig med att gnälla lite med jämna mellanrum. Men om jag fördelar gnället lite jämt över alla i familjen så blir det ändå massor av gnäll så jag FÖRSÖKER se spåren efter min familj med ömhet och en positiv inställning.
-  (om bilden ovan) åh min lille son gör sig fin innan han går till skolan och tänk att han går till skolan alldeles själv och frivilligt varje dag trots att han är 13 år.
Jag går in på toaletten, jaha här har någon kissat, det kom ganska mycket på golvet men jag har ju en sådan fin rosa golvmopp, nu får jag använda den igen. Jippie!
I köket en stund senare, all frukost står kvar framme, fantastiskt eftersom hälften av maten redan plockats ut ur kylskåpet så kan jag ju busenkelt torka ur det innan jag ställer in allting. Vad de planerar bra min lilla familj.
Det tar på krafterna att vara positiv, alldeles för mycket. Imorgon ska jag prova förträngning, det känns mer lockande.

2 kommentarer :

  1. Ahaaa du tänker så! Det måste jag nog med börja med. Att tänka på det på ett bra sätt. Eller så förtränger jag. Vi får se ;)

    SvaraRadera

Vad tycker du?