tisdag 30 augusti 2016

Tigerblomma till tröst


Varenda gång jag beger mig till Ikea så måste jag tröstköpa en blomma bara för att lugna nerverna. Jag gillar verkligen Ikea men får existentiell ångest varenda gång över hur stort det är och vad långt bort det där som man skulle ha är. Personalen är alltid otroligt vänlig och hjälpsam, nästan så att jag misstänker att de är utbildade i att krishantera patienter, eh, kunder menar jag. 


Så den här lilla tigerblomman (den ser ut som en tiger i färgerna tycker jag) är min tröstblomma från senaste besöket. Den gjorde och gör fortfarande ett bra jobb kan jag intyga.



Discobollar, kan man aldrig ha för många av.... Min hänger dock lite för högt upp för att kunna göra sitt jobb, att spridda tusen solkatter i rummet under några få lyckliga timmar per dag.



 Att omge sig med saker som gör en glad är så himla viktig, för mig är det till exempel den här älgtrofén. Den fick jag av konservatorn som jag åker till lite då och då och lär mig den ädla konsten att bevara djur till eftervärlden. Ägaren till älgtrofén tyckte att den tog för mycket plats och ville bara behålla hornen resten kunde få gå i soporna....tur för mig då som så småningom fick den. Och ärligt talat så är älgkor mycket vackrare än älgtjurar.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Vad tycker du?