lördag 26 januari 2013

I'm worth it
När jag ska gå på promenad så tänker jag ofta att jag kan ju lika gärna gå förbi någon loppis om jag ändå ska ut och röra på mig. Man måste ju hålla koll. Man vill ju inte missa något.
Förr var jag rädd för att missa partyt om jag satt hemma en fredag eller lördag kväll, nu är jag rädd för att missa fyndet.Tur att jag är så klok för annars hade jag kanske missat den här klänningen. Starwars klänningen, en sån hade jag inte förut.


Det bor olika sorters kraft i olika kläder, röda klänningar ger mig energi. Om jag satsar på många promenader framöver så har jag snart energi så det räcker för en hel vecka......och medan jag står här och fjantar mig så lägger någon annan händerna på mina fynd......
Jag jobbar på att intala mig att det betyder otur med fler än ett loppisbesök/vecka. Problemet är att jag lägger till klausuler hela tiden:  det gills inte om jag har med mig något som ändå ska skänkas till loppis/ pengarna går faktiskt till välgörenhet / jag får alltid gå på loppis efter ett gympass eller favoriten du är värd det. Den funkar på allt, för om jag tänker efter så är jag alltid värd en till kaka/klänning/lakritspipa.

2 kommentarer :

  1. världen är värd det! så tjusig som den där starwars-klännigen blev på dig, det kan du ju inte undanhålla världen. by the way - HUR snygg hårfärg har du inte?!

    SvaraRadera
  2. Ååh, tack jag ska lägga till "kan jag verkligen undanhålla världen den här" till mina undantagsklausuler. //Sanna

    SvaraRadera

Vad tycker du?