måndag 14 oktober 2013

TrädgårdsfixDet går fortfarande bra att fixa i trädgården och jag fortsätter att tillverka mina planterings kärl av vårt gamla sommarstugetak. Jag fyller dem till hälften med ogräs, sedan ett lager tidningar och så på med jord. Sen, när tidningspappret så småningom lösts upp så har ogräset blivit till jord. Fantastiskt! Främsta anledningen till att jag planterar så här är för att rabatterna är så fulla med kirskål att jag inte kan få något att växa där hur mycket jag än rensar (eller så mycket har jag väll inte rensat, jag orkar inte). På plantagen köpte jag en höst tufsig ros och en trött klematis samt lite vårlökar. Den sista baljan är inte redo för plantering ännu men jag tänkte sätta en pion där, en sådan som blommar så mycket att det nästan blir jobbigt. Jag ser fram emot en jättejobbig sommar med massor av blommor.

2 kommentarer :

  1. bra plan med tidningspapper emellan! Hmmm, kirskål, man kan äta det har jag hört, men jag vill inte ens smaka för jag blir så rött på skiten, vill bara ha bort det. Grrrr.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har gjort omelett med kirskål, det blev väldigt tuggigt och smakade gräs. Inte att rekommendera! Jag hatar kirsen och skulle gärna äta upp den som hämnd...//Sanna

      Radera

Vad tycker du?