fredag 13 september 2013

Ett fluffigt fynd


Vi har suckat ganska länge över vår stora, tråkiga och mer och mer trasiga soffa. Jag avskyr att gå runt och titta i affär efter affär för att hitta något som vi måste ha. Jag vill mycket hellre bara snubbla över något som vi behöver (vem har inte en lång lista på borde skaffa prylar men orkar inte leta/har inte råd?) och  precis så blev det med den här soffan.


På min favoritloppis stod den och glänste. Fluffig, grön och mjuk. Men jag var faktiskt tvungen att räkna nollorna på prislappen. Inte kunde den väll kosta bara 200 kr? Men det gjorde den, helt galet. Särskilt med tanke på att vi hade tänk att punga ut med minst 10 000 för en ny soffa (eller bara skita i soffa och laga bilen eller något annat roligt som brukar dyka upp så fort något roligt ska inhandlas för en sparad slant..).                      Nu borde jag alltså ha en loppis bonus på ganska exakt 9800 kr att spendera!
Kanske inte bästa soffan för en fyrbarns familj men vi tittar aldrig på tv samtidigt hela familjen och om vi blir många så får vi skarva med fåtöljer. Jag gillar den breda kanten upptill på soffan, en perfekt avsats för kaniner och annat smått och gott.
6 kommentarer :

 1. Vad fint! Och fyndigt. Och jag tror vi har fåtöljen som hör ihop med er soffa på vårt land. De är iaf väldigt lika. :-)

  SvaraRadera
 2. fantastiskt fint och ännu mer personligt! bra jobbat. vi lägger ut lite madrasser på golvet om vi skall titta på tv samtidigt, funkar hur bra som helst. Go helg!

  SvaraRadera
 3. Den var ju jättefin och passar ju super in där!! Grattis!

  SvaraRadera
 4. Måste fråga..gardinen som hänger där, är det också loppisfynd?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Gardinen den är inte loppisfyndad utan köpt från HM home för ett par år sedan, jag älskar den fortfarande.... //Sanna

   Radera
  2. Förstår att du älskar den!

   Radera

Vad tycker du?