torsdag 7 maj 2015

Köket


Jag gjorde om i köket för ett tag sedan och byte ut matbordet mot de här bänken. Köket blev större när det handlar om golvyta men avställningsytorna minskade avsevärt. Var ställer man disken nu? Det gäller att hålla undan eller att göra som Pippi, använda golvet. Faktum är att golvet är klart underskattat som avställningsyta, det gäller bara att komma ihåg var man ställt ifrån sig samt att inte ha några tonåringar i köket.


Min äldsta son som är 17 år lagar middag på torsdagar, det blir nästan alltid gott men köket liksom darrar av skräck när han går loss där inne. Jag med, det gäller att vara tyst och helst hålla sig undan samt att snabbt avlägsna alla snubbelfällor man kan inte begära att en tonåring ska behöva se var han sätter fötterna.

3 kommentarer :

 1. Hej!

  Kom på att jag tänkt gratulera dig på barnmorskans dag men uppenbarligen gjorde jag inte det eftersom dagen nu passerat och ingen gratulation skrevs. Så grattis i efterskott! Och tack för din fina och finurliga blogg! Har aldrig kommenterat förut fast jag tänkt göra det flera gånger. Kanske blir det fler gånger nu när jag äntligen gjort det. :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad gulligt av dig, du var den enda som kom ihåg : ) desto finare. Och kul att du kommenterar blir SÅ glad för respons. Dubbelkram//Sanna

   Radera
 2. Jag vill oxå hänga under en trapp. Jag har alltid gillat sånna utrymmen. Vi hade ingen trapp i huset när jag var liten. Mina föräldrar gillade enplans.Inte jag! Men..vid 44 års ålder har jag fortfarande ingen trapp att hänga under....inte ens ett enplanshus. Kram :)

  SvaraRadera

Vad tycker du?