söndag 16 februari 2014

Natta lampor


Det finns nog inget som gör ett hem så trivsamt som fina lampor, ju fler lampor, ju mer trivsel. Att gå runt och släcka ner i huset tar en stund men det gör inget, natta lampor är ett perfekt sätt att komma i lagom sömnmode.



Om man nu inte börjar hetsa upp sig för att lamporna triggar igång en...
Den här lampan hade inga skärmar när jag köpte den men som tur var så fanns det att välja på här hemma. Snyggare har hon nog aldrig känt sig.


En röd tygskärm lyser inte upp så mycket men vem har sagt att en lampa måste göra rummet ljust?


Den här skräckbebisen förtjänar en närbild...min mormor målade av min kusin när hon satt i sin babysitter,  min kusin avskydde tavlan som vuxen, jag älskar den. Mormor var så stolt över sitt konstnärskap och krängde tavlor vart hon än kom. Min mamma skämdes jämt över henne när hon drog igång sina utläggningar om vilka förskräckliga tavlor som hängde på folks/sjukhus/vårdcentralers väggar. Någon rabatt kunde hon inte ge men man var välkommen hem till henne om man var intresserad av riktig konst!

3 kommentarer :

  1. Sanna, är du bra på retro tyger? Skicka ett mail till mig isåfall är du snäll. Jag har ett tyg hemma, ett barntyg som jag vill kolla läget på. Kram J

    SvaraRadera
  2. Gå till min blogg och kika - jag skrev där..

    SvaraRadera
  3. fantastik konst! och gudomliga lampor, älskar lampor och har en del guldkorn, får visa dom någon gång.// jennie

    SvaraRadera

Vad tycker du?