torsdag 7 februari 2013

Tivoli?


 Av alla projekt som jag och mannen har gjort i vår trädgård så är jag mest nöjd med vår berså. Den tog inte mer än ett par dagars arbete att färdigställa (fast det gick väldigt många dagar mellan arbetstillfällena) och är fin året runt.Bersån är gjord av armeringsnät och armeringsjärn och är mycket mer stabil än vad den kanske ser ut att vara. På sommaren växer det massor av vildvin och lite klematis på den. Men jag tycker den är lika fin så här års, rostig och klädd i snö. Jag vill gärna inbilla mig att det är entrén till ett litet tivoli, ett gammalt tivoli som nästan inte finns längre. Men det fattas något för att göra det mer verkligt, kanske ett par flaggor som sticker upp och vajar för vinden, en liten biljett kur. Mer då?


Någon som säljer sockervadd orkar jag inte ordna men en discokula kan jag hänga upp. Lite popcorn på marken, fast dem kommer fåglarna snart äta upp, någon som har några bra tips?

2 kommentarer :

  1. Kanske en sån där läskig spågubbe-automat som trollar Tom Hanks till stor i filmen Big? Skulle öka mystiken ytterligare...

    SvaraRadera
  2. Jäääklar vad mysigt!!!!!! En sån måste jag skaffa någon gång i mitt liv. En armeringsjärnsbersö. Har ju till och med armeringsjärn som väntar, har bara inte kommit på den ultimata användningen. Och som jag svarade i min blogg: Vildros har vi målat ett helt rum med. En lovely nyans!

    SvaraRadera

Vad tycker du?