tisdag 12 februari 2013

Gräddattack


Semeldagen till ära så är allt, precis allt där ute insvept i gräddliknande fluffsnö. Jag älskar snö och jag älskar semlor. Idag ska jag äta två stycken för jag har tränat vilket innebär att jag redan har gjort av med en semla. Den andra ska jag måla golvet i min klädkammare med. Inte semlan självt utan energin som den alstrar åt mig. Silverfärg ska golvet få, sen kommer jag nog aldrig mer kasta smutstvätt på det. Om det blir fint så är jag sugen på att måla om köksgolvet också fast med guldfärg. Tänk att ha ett kök med guldgolv, då måste väll livet bli helt fulländat? 

7 kommentarer :

 1. Min semla ligger tung och självsäker i botten av magsäcken. "Här tänker jag vila i evigheters evigheter" tänker den. Bra så. Det är den värd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mina semlor var av det mer nervösa slaget. -Oj oj då, vad är det här? Usch vad ful jag blev nu och vad kladdigt allt var här nere.
   Tur att jag slapp höra dem gnälla så länge. De blev dränkta med te.
   Kram //Sanna

   Radera
 2. Oh ett guldgolv låter vackert :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst gör det, jag hoppas det kan se vackert ut också.//sanna

   Radera
 3. I Loranga, Mazarin och Dartanjang målar dom hela badrummet i guld. Sen flyttar dom in där, så fint blir det! Nu vill min Elias Ha ett badrum i guld :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Just ja, kul men det är något med den där pappan som jag inte kan med. Kanske hans ego är lite för likt en del makthavare, fast jag gillar själva sagan. Just nu vill jag måla allt med guld till och med mig själv.//Sanna

   Radera
 4. Kul:)

  Det är klart att man inte slänger smutstvätt på ett silvergolv...


  Mvh Hanna

  SvaraRadera

Vad tycker du?