fredag 26 september 2014

Fredags nöje


Idag har jag umgåtts med mina pumpor, det är ganska kallt ute så det var inte så mysigt som jag hade hoppats på men vi fick i alla fall kramas lite.


En dagens: tröjan är gammal, kjolen med och skorna, tre nummer för stora har jag lånat av min man. Håret är nyklippt, jag klipper mig själv numera så kallad dagisklippning. Delar håret i nacken, drar fram det över axlarna, klämmer ihop det längst ner och klipper. Sen likadant på andra sidan, en minut tar det och jag blir lika nöjd varenda gång. Tänk vad mycket tid jag sparar!Det bästa med hösten är raggsockor, jag älskar tjocka, korviga raggsockor. Det enda tråkiga är att alla mina skor blir för små med dem, men då kan man ju låna någon annans skor...


Piprankan i bakgrunden ska vi snart gräva upp och plantera vid hönsens skutthage fast kanske att en liten del av den får stanna kvar ändå. Den växer visserligen in under takpannorna på huset men är så rufsig och fin att jag nog kommer att sakna den alldeles för mycket. Allt som är lite djungelaktig gillar jag i trädgården, vildvin är absoluta favoriten.

1 kommentar :

  1. Både vildvin och pipranka är mina favoriter, men jag tänkte skaffa mig en doftkaprifol med. Klippte också håret själv idag, men jag vet inte riktigt hur det blev, gratis var det iaf och gratis är som bekant gott, mycket gott!

    SvaraRadera

Vad tycker du?