söndag 5 januari 2014

Världen är grå men vi har färg....


Stackars mattan som har hängt ute i hemul vädret i flera dagar nu, blir det bara lite upphåll så törs jag nog bära in den igen. Just mattor är jag specialist på att glömma ute tills de är så blöta att det knappt går att lyfta dom.


Jag har inget emot att gå ut och gå i grådasket, kontrasten när jag kommer hem blir desto större.


Det är knappt så att jag ser att det är stökigt, bara massa en fina saker och söta barn som går runt och klappar på söta djur.


....och rosa. Färgmässigt är jag inte en dag äldre än fem år. Jag älskar rosa på allt kläder, väggar, saker, möbler och glass, om den är god vill säga.

5 kommentarer :

 1. Underbart! Rosa är min "nya" favvofärg och jag planerar att måla köket nån gång i år. Ananaser är så snyggt ihop med rosa också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men det är det som är så bra med rosa, allt blir snyggt ihop med rosa, till och med människor. Rosa kök, det låter underbart, i ett av höstens Elle interiör fanns det ett rosa vardagsrum där taket också var rosa, skitsnyggt! //Sanna

   Radera
 2. Bilden med lampan - den sista...är det en plansch bakom eller är det tapet?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en tapetbit, ett prov som jag beställde på nätet för länge sedan men jag minns tyvärr inte namnet, men det går kanske att söka på tapet och flamingos....lycka till. //Sanna

   Radera
  2. Tack Sanna. Jag hittade den!

   Radera

Vad tycker du?