onsdag 4 december 2013

Istället för chokladkalender




Adventsfint eller vad man nu ska kalla det, julpynt känns tidigt på något sätt. Man kan ju självklart ha fler adventsljusstakar så på den här bänken får fyra gamla värmeljusstakar tändas ett för varje advent, siffror hade jag inte så räkna får man göra själv. På matbordet har jag ställt vår vanliga adventsljusstake, den där som man måste elda med precision så att ljusen hamnar i perfekt symmetri lagom till julafton.



Istället för chokladkalender så kör jag med askar i år som jag lägger en eller två godisar i varje dag. Askarna gömmer jag och sen får barnen (enligt egna önskemål) leta efter dem (hurra de får motion!). Jag fick askarna av min snälla kompis silversmeden, fåglarna hittade jag i jullådan. Med en klut från limpistolen fäste jag fåglarna, varje gång jag tar fram den där limpistolen blir jag så glad för det är så himla kul att limma fast saker med den. Sen limmar jag fast olika grejer lite planlöst här och där tills jag känner mig nöjd.



3 kommentarer :

  1. Men så smart!! Så ska jag göra nästa år! Det snor jag! Men jag vet ju att askarna inte kommer bli lika stiliga- men jag får göra nåt annat :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, dina askar blir nog ännu bättre. Det är jag övertygad om.

      Radera
  2. Haha, det kan jag då rakt inte tro! Kram!

    SvaraRadera

Vad tycker du?