torsdag 18 juli 2013

Semester...


Jag har äntligen fått gå på semester och inleder den med att frossa i Barcelona.
Mälaren är utbytt mot Medelhavet som enligt alla de andra är mycket varmare men jag vet inte, är man en badkruka så tycks det inte spela någon roll för man blir lika blöt här som hemma. Visst är det underbart att svalka sig i ett hav men utan cyklop och lite fisk så finns det inte så mycket att göra där. Jag är en sådan som helst sitter på stranden och glor på alla människor runt omkring mig, helst tillsammans med min man så att vi kan viska om dem vi ser och gissa oss till vilka de är och analysera allt de gör (vilket förstås kräver mörka solglasögon, solhatt och diskretion).

Min mamma har tyvärr lyckats överföra sin rädsla för ficktjuvar och väskryckare till mig så inför den här resan gick jag och köpte en liten, ful handväska som jag inte har några som helst känslor för. Om den blir stulen så behöver jag inte sörja över att jag mist en fin handväska..... vilket förstås också innebär att jag är tvungen att gå omkring här med den fulaste handväskan i hela Barcelona.
Hur som helst så blir det nog ganska mycket semester här på bloggen också, instagram är liksom enklare när man inte är hemma.....

1 kommentar :

Vad tycker du?