måndag 20 maj 2013

Idag


Det finns gott om vildvin i trädgården, en fantastiskt fin klätterväxt särskilt på hösten då den byter färg. Den vaknar lite sent bara, men nu verkar den i alla fall vara på gång.


Idag har jag som vanligt nu för tiden, kastat skräp på återbruket (det tar aldrig slut, idag gjorde jag mig bland annat av med en stor torkad gräshoppa som jag fått av min lillasyster, nu har den gått sönder och tappat sin gröna färg så våra vägar fick skiljas åt) och städat i trädgården. När jag krattade gruset hittade jag små snigelsnäckor (det heter visst bara snäcka om det är en snigel med skal men det låter konstigt). Sniglarna radade jag upp på handtaget till en plåtdörr vartefter jag hittade dem, men tyvärr kröp de iväg så just den städningen kändes inte så effektiv men snygg så länge den varade.
Några av dem har visst gömt sig på undersidan ser jag nu....


Efter middagen gav vi upp jakten på en försvunnen cykelnyckel och tog fram vinkelslipen.En riktig cykeltjuv har nog inte skyddsrock, hörselkåpor och skyddsglasögon. Jag imponerade inte utan såg tydligen ut som ett miffo (men jag kände mig i alla fall lite tuff när gnistorna sprutade...).

1 kommentar :

Vad tycker du?